Et sted å nyte livet

Like sør for Bergen finner du tradisjonsrike Moldegaard.

 

Med sin praktfulle park og fortryllende utsikt over Bjørnefjorden, med glimt av Rosendalsalpene, Melderskinn og Folgefonna i horisonten, er Moldegaard det ideelle stedet for bryllup, julebord, dåpsfester, konfirmasjoner, kurs og konferanse samt andre store markeringer.


Selskapslokalene består av Stallmestergaarden Moldegaard, med plass til over 90 personer, og Rytterstuen Kafé, for litt mindre markeringer og sammenkomster. Vi har også eget lite seremonihus/kapell for vielser og barnedåp i intime omgivelser.

 

Stall Moldegaard tilbyr oppstalling på ett av landets vakreste anlegg med nydelige tur-stier og flotte ridebaner.

 

Parken er utsmykket med nydelige trær importert med Amerika båten i Statsminister Mowinckels tid og en blomsterfylt stein hage er nylig renovert av Os Hagelag. 

 

Kom på besøk. Moldegaard sine porter er alltid åpen!

Hva skjer på Moldegaard?

Da er høsten kommet til Moldegaard...

Som de fleste har sikkert fått med seg, har Aktiv Hest bestemt seg for å gi seg som forpaktere på gården, og fra 1 januar 2019 skal driften videreføres av Moldegaard Stall og Gårdsdrift AS. Vi får med oss flinke folk fra Aktiv Hest, og målet vårt er at driften skal fortsette akkurat slik som i dag med oppstalling og kvegdrift. 

Samtidig som driften av gården kommer tilbake til Moldegaard AS, jobber vi også med å videreutvikle Moldegaard som en destinasjon hvor Stallmestergaarden og Seremonihuset tilbyr løsninger for bryllup eller andre festlige anledninger, vår nye Våningshus Suite (som vil bli lagt ut på airbnb ila november 2018) vil tilby overnattingsmuligheter for opp til 4 personer, og Villa Moldegaard har per dags dato overnattingsmuligheter til 7 personer. 

Vi jobber også nå med å få ferdig vår nye hjemmeside som lanseres samtidig som vi overtar driften av gården.

Vi gleder oss til å ta fatt på de nye arbeidsoppgavene som kommer med Moldegaard Stall og Gårdsdrift, og fortsette det arbeidet vi allerede har påbegynt på Moldegaard. Vi setter som alltid kjempestor pris på tilbakemeldinger fra alle som er innom Moldegaard - som turgåer, obstallør eller leietaker. 

 

Kontakt oss

Skulle dere ha noen spørsmål, er det bare å ta kontakt med meg på:

E-post: synnove@moldegaard.com  

Mob: +47 41 23 73 55