Stallmestergaarden er et hus i 2 etasjer hvor man kan dekke til 90 personer. Her finnes alle fasiliteter med et topp moderne storkjøkken og en vakker cognacstue hvor man kan trekke seg tilbake med utgang til terrasse. 

Stallmestergaarden kan brukes til følgende arrangementer: 

  • Bryllup 
  • Runde dager 
  • Dåp 
  • Konfirmasjon 
  • Firma samlinger 
  • Dagsmøter, kurs og konferanse 
  • Julebord 

Stallmestergaarden har åpent fra 1 april til 30 september.

Sammen med våre samarbeidspartnere arrangerer vi pakker delvis eller helt alt ettersom våre kunder ønsker. Vi kan anbefale Gourmet kokkekurs som den perfekte teambuildings arrangement. 

For å leie Stallmestergaarden betales det en lokalleie fast pris. Etter dette er det opp til leietaker å bestemme leverandører. Her er det mulighet å sette opp arrangementet helt etter eget ønske og budsjett.

Hva får dere tilgang til ved leie av Stallmestergaarden?

Når dere leier Stallmestergaarden så får dere det utstyret som huset har tilgjengelig av glass, bestikk, fat, kjøkkenutstyr, og gass for ovnen. Om Dere leier Seremonihuset har dere også Parken tilgjengelig for resepsjon eller vielse om ønskelig. Flere har benyttet seg av Parken til å sette opp selskapstelt hvor måltidet er inntatt og deretter bruker selskapslokalet til festen.

Dere kan velge å ha egen bar og mat eller å ha catering. De fleste velger catering men foretrekker egen bar. Så lenge det ikke er salg av alkoholholdige drikker er det ikke nødvendig å søke om skjenkebevilling. Om dere skal ha egen mat å drikke må de som er ansvarlig på kjøkkenet ha kjennskap til storkjøkken utstyr (gass komfyr osv). De aller fleste innenfor matlagingsbransjen har slik kunnskap.

Vi har dypvannskai på anlegget som kan ta imot større båter.

Når dere leier Stallmestergaarden vil dere motta nøkler med alarm knapp for lokalet som innleveres dagen etter selskapet. Vanlig renhold inntil 4 timer er inkludert i prisen (vasking av gulv og overflater). Vi leverer en hus-økonom til Kr. 350 + MVA per time. Dette forsikrer oss og dere om at lokalet er i orden.Vi hjelper selvfølgelig med råd og kontakter hvis det trengs.

Kontakt Oss

For bestilling eller mer informasjon kontakt oss på:

E-post: synnove@moldegaard.com

Mob: +47 41 23 73 55